nson.blogg.se

Misstag

Publicerad 2016-03-30 05:06:00 i Allmänt,

Att göra ”misstag” är inte ett misstag. Att döma dig, att anse att du gjorde ett misstag, att klandra dig, är ett misstag.

I en djupare mening är det naturligtvis inte ett misstag att klandra sig heller, eftersom du då får känna att du mår sämre av att göra det och därmed sluta göra det. Alltså, eftersom du får informationen om att du är överens med något som din innersta sanning inte håller med dig om, alltså får en känsla som du inte tycker om, så har du ju då chansen att sluta göra det s.a.s.
 
Som du vet är känslan det språk som din sannaste Du, klokaste Du, använder sig av.
 
Du vet att din existens är evig och att din utveckling också är det. Det innebär att du aldrig är färdig, aldrig är "framme". Eftersom du aldrig är färdig, eftersom du alltid har ett steg kvar att gå, eftersom du är under utveckling, så är allt en lärdom. Det innebär att du aldrig kan göra fel. Det innebär också att du aldrig har gjort fel, aldrig begått ett "misstag", någonsin.
 
Känn efter vad detta betyder för dig. Min förhoppning är att det känns befriande för dig men också att det leder till att vi blir noggrannare med att följa vår innersta vilja.
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela