nson.blogg.se

Skitsnack

Publicerad 2016-08-01 04:40:00 i Allmänt,

Om du förstår ditt värde, alltså har en god självkänsla, om du förstår vem du är, alltså har en god självbild och om du förstår vad du kan, alltså har ett gott självförtroende, så mår du fantastiskt bra.
 
När du är där så ser du det goda i andra och har lätt för att tycka om. Vad du tycker om dig tycker du om andra och vad du tycker om andra speglar dig själv.
 
Om du någonsin hör någon uttrycka något negativt om någon eller om dig själv, så vet du att den människan inte mår så bra den vill må just där och då. 
 
En människas logik och förnuft motsvarar dennes mående, jag ska förklara. Om du stöter på en man som är "utom sig" och bär sig fruktansvärt illa åt, och du själv samtidigt är frustrerad, ilsken, förbannad, så kan du kanske tycka att det känns logiskt att slå honom på käften. Men om du träffar på samma man i samma situation då du samtidigt är glad, harmonisk, lycklig, så kanske du tycker att det är mera logiskt att ge honom en kram - eftersom det är det som fattas honom just då.
 
Så om du hör skitsnack så kan du välja att "lyfta" den människan genom att förklara det jag skrivit ovan, att ignorera det som sägs, eftersom du inte har lust att engagera dig i den negativa energin s.a.s. eller "drabbas" och "hänga på" s.a.s. och därmed ta del av det mindra behagliga måendet.
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela