nson.blogg.se

Du lever din dröm

Publicerad 2016-06-30 06:02:00 i Allmänt,

Det finns ingenting som hänt dig som du inte är medskapare till. Med det menar jag att det rent fysiskt inte kan vara möjligt att uppleva något som du rent energetiskt inte är frekvent överens med. Du behöver inte vara överens med det så som att gilla det, utan bara att det är i den energifrekvens som i samklang med det som händer och den du i din frekvens är.
 
Jag förstår att det kan vara svårt att få ihop men om ni läser fysik så förstår ni att alla scenario som finns måste finnas samtidigt och det vi upplever är endast det vi registrerar som i sig är manifesterat av det du fokuserar på, det du lägger energi på.
 
Alla värderingar som du har, skapar det du kallar sanning och det du kallar verklighet. En värdering är bara en upprepad tanke, så tänk en annan tanke så ändras din värdering och därmed din verklighet.
 
Vad är sant då? Du har garanterat träffat en massa människor som ser på världen på olika sätt, som tycker olika, som anser olika saker är rätt och fel o.s.v. I ett krig t.ex. så är det ju aldrig så att den ena sidan anser att "det är vi som är skurken i detta drama". Båda sidorna anser garanterat att "det är vi som gör rätt och de andra som är skurken". 
 
Om "verkligheten" är så olika för oss, om "verkligheten" är sann på olika sätt för oss, så är det kanske bara en illusion, en föreställning, en dröm. 
 
Du lever din dröm, och att dö är att vakna. Det innebär inte att vi MÅSTE dö för att "vakna", du har naturligtvis all rätt att "vakna" i denna "verklighet", varsågod. I min "verklighet" så vaknar hela världen undan för undan och sakta men säkert, så också jag. Tack.
 
Kram
 

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela