nson.blogg.se

Allt hör samman

Publicerad 2017-01-26 03:26:00 i Allmänt,

I en forskning särade man på två partiklar och placerade dem med flera mils mellanrum. Det som påverkade den ena reagerade den andra också på. Den rekationen var snabbare än ljusets hastighet så avståndet var utan betydelse.

I en annan studie upptäckte man en kommunikation mellan växter i en skog som var så detaljerad så att man måste kalla det ett direkt språk. När en blomma eller träd blev attackerad av en insekt, ett djur eller människa, så meddelade den det hotet till sin omgivning med en direkt effekt. Blommor t.ex. på tiotals meters avstånd slöt sina blad lite och energin, frekvensen, spänningen, ökade som om den blev stressad.

Varenda partikel, varenda molekyl, varenda atom, som du består av har något annat bestått av tidigare. Du dricker samma vatten som dinosarierna drack och som druckits av åtskilliga växter, djur och människor sedan dess, du äter samma materia, på atomnivå, som någon annan ätit tidigare, som något annat bestått av tidigare.
 
Allt du tycker, tänker, känner, tycker du inte bara om den händelsen, den personen eller det agerandet, utan för dig själv. Om du hatar någon så är det hat du känner i din kropp. Dina celler i din kropp bryr sig inte om att du, i din tro, riktar hatet till någon annan, den upplever bara energin. Det innebär att du inte kan hata någonting och älska dig själv. Allt du tycker, tänker eller känner är från dig till dig och om dig, likväl som till allt annat. Kärlek är nämligen sådan att om du inte ser den averallt så ser du den inte någonstans. 
 
Allt hör ihop, vi är alla ett, det du gör mot andra gör du mot dig själv och det du gör mot dig själv gör du mot alla andra.
 
Kram

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela