nson.blogg.se

Law of Attraction

Publicerad 2017-06-23 07:42:00 i Allmänt,

Vi kallar de Attraktionslagen, som att vi drar saker eller händelser till oss.

Allt finns. Det förstår vi om vi förstår att allt är energi. Det innebär att allt är olika frekvenser av kraft. Denna kraft, denna energi, är allt, allt som är, och det finns inte en millimeter i detta universum som inte är energi.

Vi pratar ibland om hur att tänka, hur att känna, hur att agera eller hur att vara, för att få du det du vill. Det vanligaste är dock att registrera det som redan är, prata om det som är, uttrycka vad vi känner och tycker om det som är. I detta varandet kan inte annat än det som är upplevas. I detta agerande bekräftar vi alltså det som är och mera av detsamma visar sig om och om igen.

Hur många gånger som helst när jag frågar någon hur de vill ha det så är svaret ungefär "inte som det är nu iallafall". Det bekräftar det som är och du som uttrycker dig så passar alltså in på det som är.

Just det "du passar in", du läste rätt.

Lagen heter egentligen inte "Law of Attraktion", den heter "Law of Fit in".

Eftersom allt finns så handlar det inte om att dra situation, sak, till sig. Det handlar om att passa in till det du vill ha. Det handlar om att vara frekvent överens med det du vill uppleva, att vara energetiskt vibrationellt i samklang med det du vill för att kunna uppleva det.

Du förändrar alltså inte din omgivning, du förändrar dig så att du passar in i en annan omgivning.

Det innebär att du inte kan stå på sidan och peka på något och dessutom tro att du är utanför. Oavsett om du tycker det du tittar på är negativt och dessutom anser att du inte har med det att göra, är du ändå frekvent överens med den verkligheten. Upplever du det är du i samklang av den verkligheten.
 
När du föreställer dig det du vill ha, och förstår att du vill ha det för att det känns så fantastiskt att ha det, så förstår du kanske att det största målet i ditt liv är upplevelsen, känslan, i sig själv. Skaparen av den situationen eller saken, är alltså upplevelsen, känslan. Känslan som är när du är frekvent överens med det du vill är både skaparen och resultatet. Detta för att den energin är frekvent överens med den verkligheten. Det innebär att först mår du bra sedan ordnar sig allt.
Konsten med det är att förstå att det finns ingen anledning att bekräfta, älta, det som är i tron om att förändra det. Skit kan inte bli guld hur mycket du än engagerar dig i skiten s.a.s. Vill du ha guld så finns det alltså ingen anledning att handla med skit. Ursäkta uttrycket.
 
Lycka till, Kram.
 

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela