nson.blogg.se

Law of Attr-aktion....

Publicerad 2018-03-28 07:40:00 i Allmänt,

Law of Attraktion - är ett fantastiskt vanligt uttryck i dessa dagar.
Jag kom i kontakt med detta uttryck genom boken "The Secret" för många år sedan. Boken "The Secret" trycker på att visualisera dina önskemål så kommer de manifesteras i din verklighet. De menar inte endast att visualisera utan att vara fundamentalt övertygad om din önskan som en sanning, att känna ditt önskemål som sanning, att vara frekvent överens med den "sanningen", så kan inte annat än just det hända i din verklighet. Om det däremot inte visar sig som du tänkt dig så kommer det visa sig på ett motsvarande sätt och med samma känsla som resultat s.a.s. Detta menas då också att om du är fundamentalt övertygad, frekvent överens, med något du inte vill ha så kommer det också att hända.

Jag har därför undrat varför en del skriver eller bär armband med texten, och t.o.m. kan tatuera in, typ "Fuck cancer", "Glöm aldrig kriget", "Gangsta", "Fuck of" eller något annat med negativa vibbar s.a.s. Jag är hundra procent övertygad om att ingen vill ha med varken uttrycket "Fuck" eller sjukdomen Cancer att göra t.ex.

Till saken hör att ordet "Attraktion" kan kanske förklara något mera än vad de som skrev boken "The Secret" förklarat. 
Ta och stycka upp ordet attraktion till - attr och aktion. Skriv "attr" i "Google översätt" på svenska till engelska. Du får då ordet "could". Kopiera ordet "could", byt till engelska till svenska och klistra in ordet på den engelska sidan, det blir då "skulle kunna". Gör ett mellanslag och skriv aktion, alltså resten av ordet. Det blir då "skulle kunna agera", eller hur? 
 
Det jag menar många som vill förklara "The Law of Attraktion" missar är att din önskan eller ickönskan, ilska eller fruktan, eller vad du nu är övertygad om och frekvent överens med, leder till inspiration, lust att göra, alltså agerande/beteende. Det sista "agerandet/beteendet" är otroligt viktigt för hur fort det ska bli som du vill, eller inte vill. Verkligheten kommer ge dig möjligheten men det är du som tar steget s.a.s.
 
Lycka till
Kram

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela