nson.blogg.se

Rätt ögonblick

Publicerad 2016-06-15 07:26:00 i Allmänt,

Universum står inte och väntar på "rätt ögonblick", det är Du som gör det.
 
Alltet, universum, energin, sänder ut de vibrationella frekvenserna som ger dig alla de alternativa "verkligheter" som finns, alltså allt och hela tiden.
Den "verklighet" Du upplever är alltså den vibrationella verklighet Du är frekvent i samklang med.
 
- Men, säger du, detta kan jag inte ha varit medskapare till? Jag vill ju inte ha detta.
 
Det spelar ingen roll om du önskar det eller är rädd för det eller hatar det eller älskar det eller vill bli av med det eller...så är du frekvent överens med det. Och om du är det har du det aktivt i ditt medvetande, aktivt i din energi.
 
Vi kan alltså inte "brotta ner och slå ihjäl" ett problem och tro att det försvinner. Vi kan inte kriga så mycket att krig försvinner, vi kan inte hata bort hat o.s.v. När du kommer in i ett mörkt rum så försöker du inte vifta bort mörkret, du tänder lyset, eller hur? 
 
Det du vill ha i ditt liv visar sig då du är frekvent överens med s.a.s. Allt som visar sig i din verklighet är alltså ett resultat av vad du är i samklang med.
 
Acceptera det som är, var medveten om att kontrasten existerar och växer i samma takt som den till synes uppenbara vekligheten. Så är det alltid.
 
Det onda är som ett moln framför solen, solen lyser inte mindre en molnig dag den når bara inte riktigt fram s.a.s. och det är ju precis som det ska, eller rättare sagt det självklara scenariot enligt naturlagarna.
 
Om du är till fullo överens med det du vill så kan inte "verkligheten" visa dig något annat, det är en naturlag. Då ska du veta att det många gånger är lättare att släppa taget om det som är, att neutralisera värderingen om det som är, än att precis vara i samklang med det du vill. Acceptans och tacksamhet är i många fall ett effekivare sätt att komma dit du ska än ett aktivt försök att vara i samklang med det du vill.
 
Nu börjar jag komma in på hårklyveri, och det får vi utveckla en annan gång.
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thomas Nilsson

Jag är Hälsopedagog, komplementärmedicinsk terapeut, och driver ett hälsoföretag www.n-son.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela